ÖVERVIKT

Ja, nu ska man iväg till sorsele på återträff å det känns faktiskt riktigt fördjävligt…
Jag kommer inte att va där m den grupp som jag var med fr böejan p ga att jag va tvungen jobba då de hade återträffen… så bara okända… åsså är jag gravis å otymplig å har börjat ha rätt ont i svanken… sover dåligt nätterna åsså har jag inte gått ner ett skit… sen att detta är andra gången jag får chansen att vara där å ändå inte lyckas känns inte bra… känns som ett STORT misslyckande…har dessutom ökat nu pga graviditeten… suck…

Jag hade tillockmed tänkt skita i att åka men har nu bestämt mig för att göra det ivarjefall å föraöka stanna upp å samla ihop trådarna å kreften till ytterligare ett försök i min jakt på kilon… Men det känns riktigt riktigt dåligt nu…
hopas på att få lite motivation då jag är där.. bara föra att komma igång…
ÅÅÅÅÅ Jag vill verkligen så gärna gå ner i vikt… varfrö kan jag inte.. vad är det som hindrar mig.. jag har kunskapen.. jag vet vad jag ska göra… varför funkar det inte!!!
suck suck….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *